U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoe werkt uitlaatservice Vince Viervoeters?

Hondenuitlaatservice in Zaandam, op de kabouterberg in het Amerbos in Amsterdam-Noord

Voordat ik je hond meeneem op een wandeling kom ik bij jou thuis voor een kennismaking en intake. Tijdens dit gesprek leren we elkaar en de hond kennen en nemen we de mogelijkheden door.  

De eerste wandeling zal ik je hond in het begin aan de lange lijn houden, om te kijken hoe hij op de roedel reageert en de roedel op hem. Als de honden goed op elkaar reageren, laat ik natuurlijk je hond lekker los lopen.

Ik haal je hond op met mijn speciale hondenbus, waarin iedere hond zijn eigen kooi heeft. Als de groep compleet is gaan we naar een prettig uitlaatgebied waar de honden lekker kunnen loslopen, ze zijn minimaal een uur buiten. Als ze zijn uitgerend en uitgelaten gaan we terug naar de bus. Hier ligt voor iedere hond een handdoek klaar zodat je hond droog thuis komt. Reken er maar op dat je hond dan lekker moe is! 
Ik doe twee groepswandelingen per dag van maandag tot en met vrijdag.


Heb je een hond die niet goed met andere honden kan omgaan of is je teefje loops? Dan kan je hond helaas niet mee in de roedel.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?